universitat-de-barcelona

ELS ANTICS ALUMNES OPINEN

El curs…

«Ha esdevingut una eina fonamental que m’ha permès fer un salt qualitatiu quant a coneixements tècnics i m’ha aportat l’esperit crític imprescindible amb què hem d’analitzar qualsevol gestió de les finances públiques. L’afany de superació, el creixement personal i professional i el repte que suposa millorar cada dia han estat els altres ingredients de l’experiència, absolutament recomanable». M. Teresa Fernández, Ajuntament de Premià de Dalt (2010-12).

«Ha resultat el complement imprescindible a la meva formació i m’ha aportat les eines necessàries per fer front a les tasques que desenvolupo i per saber prendre decisions. L’experiència dels professionals que imparteixen el màster ha estat clau». M. Mercè Barraca, Ajuntament de Premià de Mar (curs 2009-11).

«M’ha proporcionat un coneixement teòric sobre la gestió pública i la possibilitat de posar-lo en pràctica mitjançant un bon programa de pràctiques que m’ha permès conèixer i compartir feina amb excel·lents professionals». Oriol Rivera, Ajuntament d’Alella (curs 2008-10).

«És mereixedor del prestigi i renom que, edició rere edició, ha anat guanyant dins el món de l’Administració local. Ha superat totes les expectatives que tenia abans de matricular-m’hi, m’ha permès un millor domini professional i m’ha obert moltes portes». Cristina Garcia Gonzalez, Ajuntament de Manresa (curs 2007-09).

«M’ha donat una especialització elevada que m’ha permès disposar de les eines necessàries per afrontar el dia a dia i obtenir una major formació per ser eficaç i competitiva en el lloc de treball d’un ajuntament. El camí és feixuc, però val la pena». Sara Galbany, Ajuntament de Cardedeu (curs 2005-07).

«M’ha representat una formació específica i seriosa que ha completat molt bé la meva experiència laboral en un ajuntament. El curs m’ha tret dubtes i pors, i m’ ha fet créixer com a persona i adonar-me que és important lluitar per aconseguir els objectius que hom té». Virginia Morillo, Ajuntament de Sitges (curs 2004-06).

«És un bon començament per als economistes joves interessats a treballar a l’Administració local i autonòmica sense haver de pensar d’entrada en oposicions. Et permet completar les classes teòriques amb la realització de pràctiques ben organitzades». Jordi Estragó, Ajuntament de Torroella de Montgrí (curs 2002-04).

«M’ha donat una visió de conjunt dels temes que considero essencials per als que treballem en la gestió economicopressupostària de l’Administració, gràcies a una destra combinació d’aspectes teòrics i experiències professionals». Mercè Mateu, subdirectora de Gestió Econòmica, Departament d’Educació, Generalitat (curs 2001-03).

«M’ha donat moltes més coses que un títol per al currículum: m’ha esperonat en la millora professional i personalment. En matricular-m’hi pensava aprofundir en matèries rellevants per a mi, però en acabar em vaig adonar que el meu objectiu havia estat poc ambiciós». M. Àngels Granados, Ajuntament de Rubí (curs 1999-00).

«El curs i les pràctiques m’han permès poder treballar en allò que m’agrada, i encara avui segueixo consultant la bibliografia que ens van proporcionar». Sílvia Rico, secretària interventora del SAT, Consell Comarcal de la Segarra (curs 1998-99).

«M’ha donat una formació i em va despertar una vocació que m’ha portat per sales de plens i despatxos d’intervenció i a voltes a fer de dolent de la “pel·lícula”, una tasca que no em podia imaginar fa quatre anys». Sílvia Espinosa, auditora de la Sindicatura de Comptes de Catalunya (curs 1997-98).

«La serietat i el rigor de l’organització del curs, juntament amb la visió pràctica que s’hi dóna, va fer que volar de Palma a Barcelona dos cops per setmana no resultés esgotador, sinó un repte molt recomanable». Catalina Munar, tresorera, Ajuntament de Llucmajor, Mallorca (curs 1996-97).

«Ha estat decisiu en la meva vida professional. Vaig matricular-m’hi moguda per un interès purament acadèmic, però dos anys després el coneixement dels temes va fer que em fos encarregada la defensa davant el Tribunal Constitucional de diversos temes relacionats amb tributs autonòmics i finançament de traspassos». Dolors Feliu, responsable de conflictes de competència del Gabinet Jurídic, Generalitat (curs 1990-91).

«Uns estudis de tercer cicle han de pretendre afegir alguna cosa més al que s’ha après durant els estudis de la llicenciatura. Aquest curs ho aconsegueix». Josep Abella, tresorer, Diputació de Barcelona (curs 1987-88).